Verruca planahttps://en.wikipedia.org/wiki/Flat_wart
Verruca plana janë të kuqërremta në kafe ose në ngjyrë mishi, pak të ngritura, me sipërfaqe të sheshtë, papula të përcaktuara mirë me diametër 2 deri në 5 mm. Pas inspektimit të afërt, këto lezione kanë një sipërfaqe që është imët e parregullt. Më shpesh, këto lezione prekin fytyrën.

Trajtimi - Barna OTC
Shmangni pastrimin e tepërt ose prekjen e lezioneve, pasi fërkimi i lezionit mund të shkaktojë që lythat e sheshtë të vazhdojnë të përhapen nëpër plagë të vogla.
Preparatet e acidit salicilik mund të aplikohen vetëm me kujdes në zonën e prekur. Kini shumë kujdes që të mos aplikoni shumë substanca acidike rreth lezionit.
#Salicylic acid, brush applicator [Duofilm]

Treatment
#Laser ablasion (CO2 or Erbium laser)
  • Verruca plana në mjekrën e një gruaje në moshë të mesme.
  • Kryesisht shfaqet në lëkurën rreth syve dhe midis syve dhe veshëve.