Lichen nitidushttps://en.wikipedia.org/wiki/Lichen_nitidus
Lichen nitidus është një sëmundje inflamatore me një shkak të panjohur, e karakterizuar nga papula 1-2 mm, diskrete dhe uniforme, me shkëlqim, me majë të sheshtë, me ngjyrë mishi të zbehtë ose të kuqërremtë në kafe. Sëmundja zakonisht prek fëmijët dhe të rinjtë. Në përgjithësi, lichen nitidus është asimptomatik, prandaj nuk kërkohet trajtim.

  • Kjo foto nuk është rast tipik. Ju lutemi kërkoni për lichen nitidus në internet.