Inflammed cyst

Inflammed cyst prezantohet si nyje të kuqe, të fryrë, të dhimbshme. Nëse një kist i infektuar nuk trajtohet, ai mund të përhapë infeksionin në zonat përreth duke shkaktuar celulit dhe madje të infektojë qarkullimin e gjakut në rastet më të këqija.