Freckle - Prekullihttps://en.wikipedia.org/wiki/Freckle
Prekulli (Freckle) janë njolla të melaninizuara të cilat janë të dukshme zakonisht te njerëzit me lëkurë të hapur. Mund të përmirësohet shumë nga ana kozmetike me trajtimin me lazer si IPL.

Treatment
Pika i përgjigjet shumë mirë lazerëve IPL ose QS532. Melasma është më e zakonshme se njollat ​​tek gratë midis moshës 35 dhe 50 vjeç dhe është më e vështirë për t'u trajtuar.
#QS532 laser
#IPL laser
  • Pika të lehta të fytyrës tek një fëmijë.
  • Thikat janë të zakonshme tek individët me lëkurë të hapur dhe zakonisht zhvillohen gjatë adoleshencës.
  • Gratë me njolla